Om oss i KaRe-Beauty

KaRe-Beauty startet da Kari og Rebekka møttes på den andre jobben sin. To helt "vanlige", koreanskadopterte småbarnsmødre, med to helt vanlige hektiske liv. Etter noen lange bilturer sammen, ble det kjapt enighet om at begge ønsket å gjøre noe nytt og spennende. Rebekka, den treige og forsiktige hadde i 5 år hatt tanker om å starte med koreansk hudpleie. Kari, den impulsive og kjappe, syns etter 5 minutter at dette var en strålende ide, og satte i gang. 

Begge har brukt koreansk hudpleie over lang tid og vært veldig fornøyd. Koreansk hudpleie er i vinden som aldri før, og det er ikke uten grunn. Vi er kanskje ekstra begeistret fordi vi stammer fra dette fantastiske foregangslandet innen hudpleie - og alt mulig annet. Korea ligger faktisk over 10 år foran Vesten, når det kommer til hudpleieprodukter. Det er fokus på naturlige ingredienser, forebygging av aldringstegn, og et plettfritt, naturlig, rent og glødende resultat. Selv om vi kanskje ikke er så hipp og trendy, følger vi med på det siste innenfor hudpleie i Korea. 

Så startet denne KaRe-Beauty reisen. Vi er opptatt av at produktene har høy kvalitet, etisk produksjon og at varene kommer rett fra fabrikk i Sør-Korea. Vi har leitet og prøvde mange ulike, gode produkter. Etter hvert fant vi "The Potions", som kunne tilby alt det vi lette etter. Vi har latt venner og bekjente prøve, og de har vært like entusiastiske som oss. Med stolthet kan vi si at vi nå er Norges eksklusive forhandlere av dette innovative hudpleiemerket. Etterhvert fikk vi også merkene House Of Dohwa, Neos:Lab, Koêlf, Petitfèe og Fit Your Skin, noe vi er utrolig glad for å kunne tilby til deg.  

Vi er offisielle distributør i Norge av merkene vi fører. Dette vil si at vi, som eneste i Norge, handler direkte fra firmaene, som sikrer at produktene er originale og vi har kontroll på hele veien fra produktet blir produsert, til det er hos deg som kunde.  

Så, til dere som føler dere fresh og stilig, og ikke minst dere som føler dere mindre fresh og sliten. Uavhengig av hvilke hudtype og behov du har, skal du finne et produkt som passer for deg. Vårt største fokus er at du som kunde skal bli fornøyd. Vi vet at hverdagen kan være travel. Vi ønsker derfor å kunne tilby fullverdige og raske hudpleierutiner, både for deg som liker å bruke tid på skjønnhetsprodukter, og for deg med mindre tid. For deg som har mye erfaring med hudpleie og deg som aldri har brukt noe. Vi mener alle fortjener litt luksus i hverdagen!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker hjelp til å finne produkter som gir det resultatet du ønsker. Vårt vareutvalg er også tilgjengelig for andre utsalgssteder og forhandlere. Ta kontakt for mer informasjon dersom du ønsker å tilby disse produktene til dine kunder. 

 

- Kari og Rebekka

 

Logistikkansvarlig Karianne. I mars 2024 begynte Karianne hos oss som alle første ansatte. Hun er ansvarlig for alt av pakking, lagerhåndtering mm.

Markedsføringsansvarlig Lise-Linn. Som to newbies i denne verden er vi veldig takknemlig for at vår gode venninne Lise-Linn har vært med i Kare-familien siden oppstart. Hun står bak det meste av det grafiske arbeidet i firmaet og hjelper oss med blant annet annonser. 

Hudpleier Jeanett. I 2023 fikk vi også med oss en god nabo og hudpleier i Kare-familien. Jeanett er utdannet hudpleier og bidrar med å formidle kunnskap om huden og produkter til oss og til dere. Dere vil treffe henne litt i sosiale medier, på mail og i blogginnlegg på siden.