Oftest stilte spørsmål og svar

Må jeg betale toll på varene?

Det er ingen tollgebyrer hos oss. Vi er en norsk nettbutikk med lager i Bergen

Hva koster frakten?

Vi tilbyr gratis frakt på ordre over 499 kr. For ordre under 499kr er fast fraktpris 79kr. 

Hvor rask er deres leveringstid?

Vårt lager er i Bergen og leveringstid vil være avhengig av postgangen og leveringsadressen. Vi sender med bring. Vanligvis vil leveringstiden være 1-5 dager. Varer mottatt før klokken 12 vil vanligvis bli sendt ut samme dag. Posten henter ikke i helger og derfor vil bestillinger gjort i helg ha noe lenger leveringstid. Varer kan også hentes på vårt lager i Bergen. Da velger du bare "henting" i leveringsavtale og sender oss en melding for å avtale henting.  

Er produktene testet på dyr? 

Ingen av produktene våre er testet på dyr. 

The Potions 

Hvor mange The Potions bør en bruke? 

Det optimale for huden din er å ikke bruke for mange ingredienser på en gang. En anbefaler derfor at du bruker Max 4 på en gang. 

Kan jeg bruke ampullene fra The Potions under og rundt øynene?

Du kan fint bruke ampullene under og rundt øynene. Ettersom huden er ekstra tynn og sensitiv i dette området, anbefaler vi å bruke øyekrem eller øyemasker på dette området da disse produktene er særlig tilpasset dette området. 

Bør jeg velge Cica Complex Cream Mixer eller Gel Cream Mixer?

Begge fuktighetskremene kan brukes av alle hudtyper. Vi anbefaler ofte de med fet hud å velge Gel Cream Mixer. Om sommeren kan gjerne også de med normal hudtype bruke denne

Hvordan skal jeg bruke retinol

Retinol bør en starte forsiktig med å bruke, og det er ikke uvanlig å oppleve en reaksjon i form av akner, rød hud eller flassing enkelte steder. Start med å bruke retinol en kveld i uken, for så å øke opp til 3 kvelder i uken. Bruk det deretter annenhverdag opp til 6 kvelder i uken. Husk at retinol bare skal brukes på kveldstid, og at det er svært viktig å bruke solfaktor på dagtid.

Hvor mange prosent inneholder The Potions sin retinol?

Retinol serumet fra The Potions inneholder 0.03% retinolsyre. Mange tenker at dette er svært lite sammenlignet med mange andre retinolserum. Det er viktig å huske på at sammensetningen av de andre ingrediensene i serumet, også har betydning for effekt og virkning. 

Hva er forskjellen på The Potions og House of Dohwa?

Hovedforskjellen på disse to merkene er ingrediensen produktene er laget på. The Potions er laget på Centella/Cica og House of Dohwa er laget på riskli. Vi anbefaler som regel House of Dohwa til moden hud, mens The Potions passer bedre til yngre hud.

Kan jeg blande ampullene fra The Potions med produktene fra House of Dohwa?

Ampullene fra The Potions passer like godt sammen med produktene fra House of Dohwa, og brukes på sammen måte. 

Har dere produkter som hjelper mot rosacea?

Ja, vi har flere produkter som fungerer godt mot rosacea. Hvordan huden reagerer på produkter vi variere fra person til person. Vi har satt sammen en ampullpakke for deg med rosacea som fokuserer på å berolige huden, gir fukt og som styrker hudbarrieren. 

Jeg har perorial dermatitt, har dere produkter jeg kan bruke?

Vi har flere produkter som du kan bruke dersom du har perorial dermatitt. Dersom du er svært plaget og reagerer på mye, anbefaler vi ampullene centella og mugwort