Strålende hud koreansk hudpleie

Oppnå en strålende glød med koreansk hudpleie fra KaReBeauty🤩

Ønsker du en sunn og glødende hud?

Hvem ønsker vel ikke en sunn hud som virkelig gløder? Vi gir deg 7 gode tips til hvordan du kan oppnå dette på en enkel og grei måte.

1. Det første du bør gjøre, er å vaske og rense huden din regelmessig, to ganger om dagen. Dette vil fjerne urenheter og forurensing, og i seg selv hjelp huden din til å se bedre ut. 

2. Bruk gjerne en mild peeling eller eksfoliering slik at du får fjernet døde hudceller og renset porene. Gusten hud vil straks bli mer liv i. Jo eldre vi blir, desto vanskeligere blir det for huden å fornye seg selv. Derfor er det ekstra viktig å hjelpe huden med dette. Husk at hyppig bruk av kraftig peeling og eksfoliering kan skade hudbarrieren din, så ikke bruk sterke produkter av denne typen mer enn et par ganger i uken. Både peelingpadsene fra The Potions, og riskli wash off masken til House of Dohwa, er så milde at de kan brukes daglig.

                                         

3. Toner kan være et produkt som mange dropper, en tenker at ikke er så viktig. Det bør du ikke gjøre. Toner vil gi huden din fuktighet samtidig som den hjelper ansiktskrem og serum til å trenger dypere inn i huden din. 

4. For å oppnå en fin glød er det lurt å bruke serum som jevner ut hudtonen og som øker kollagenproduksjonen. Kollagen er det som gjør at huden er "spretten" og elastisk og gir et sunt og glødende utseende. I tillegg vil næringsrike produkter gi et friskt og glødende utseende. 

 

5. Tilfør huden din godt med fuktighet både dag og kveld. Bruk gjerne en nattmaske slik at huden din også blir hydrert gjennom natten. 

6. Bruk gjerne en hydrerende ansiktsmaske, og gjør det til et fast steg i hudpleierutinen din. Ansiktsmakser er super for å forbedre hudteksturen, samtidig som de gir en skikkelig fuktighetsboost. Detter er virkelig er med på å gi huden din glød.

7. Det er svært viktig å beskytte huden mot UV-stråling og forurensing. UV-stråler kan virkelig skade huden, og føre til mørke flekker og ujevn hud. Bruk derfor solkrem med høy solfaktor.

Andre faktorer som søvn, stress og kosthold vil også være med å påvirke huden din. 

 

Vi har satt sammen  ulike pakker som begge vil bidra til å gi deg den gløden du ønsker. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilbake til bloggen