Koreansk hudpleierutine- en rask innføring

Koreansk hudpleierutine- en rask innføring

Vi i Karebeauty ønsker å gi deg en kjapp innføring i koreansk hudpleierutine. Koreansk hudpleierutine kan inneholde alt fra 5 til 15 steg. Vi skal ta deg igjennom de 10 mest brukte stegene. 

1. I koreansk hudpleie bruker en å dobbeltrense huden. Det første steget er å bruke en oljebassert rens. Denne fjerner skånsomt make- up og renser huden. Huden blir samtidig hydrert og tilført næring. Brukes morgen og kveld.

2. Andre steg er også å rense huden, denne gangen med en vannbassert rens. Det er anbefalt å rense huden to ganger for å få en dypere rengjøring. Dette hjelper for å forebygge utbrudd i huden. Brukes morgen og kveld.

3. Det tredje steget er å eksfoliere huden. Da renses porene grundig og en blir kvitt døde hudceller. Dette gjøres typisk med en grovere rens. Ved å gjennomføre dette steget absorberes de neste produktene bedre. Dette øker effekten. Dette steget brukes 1-2 ganger i uken. 

4. Fjerde steg er å bruke en toner. Koreanske tonere er svært milde og inneholder ikke alkohol. Toneren fjerner rester fra rensen og hjelper huden til å lettere absorbere fuktigheten som følger etter. Den balanserer PH-verdien og hjelper de neste stegene til å trenge dypere inn i huden. Brukes morgen og kveld. 

5. Det femte steget er essens. Nå har du klargjort huden til å ta imot alle de gode næringsstoffene de neste stegene gir. Essensen inneholder konsentrerte næringsstoffer som både hydrerer og fyller huden med næring. Brukes morgen og kveld.

6. Det sjette steget er serum og ampuller, og brukes som behandling. Dette er steget for spesifikke problemområder, og påføres direkte på området en ønsker å forbedre. Det kan være akne, fine linjer, pigmentflekker etc. Kan brukes hver dag, eller ved behov. 

7. Det syvende steget er ansiktsmaske, som er en viktig del av den koreanske hudpleierutinen. Ansiktsmasken tilfører huden fuktighet og næring på en effektiv måte. Dette hjelper deg også til å slappe av, noe en trenger i en hektisk hverdag. Brukes en til to ganger i uken, eller så ofte du ønsker. 

8. Det åttende steget er øyekrem. Huden rundt øynene er svært tynn og må behandles deretter. En øyekrem kan forhindre eller fjerne mørke sirkler rundt øynene, poser og fine linjer. Den påføres på beinet under øynene ved å forsiktig tappe på. Brukes morgen og kveld. 

9. Det niende steg er fuktighet. Fuktighetskremen fyller huden med næring som er viktig for å opprettholde en hydrert, sunn og frisk hud. Brukes morgen og kveld.

10. Det tiende og siste steget i hudpleierutinen er solkrem. Solkrem bør brukes uansett årstid. Dette er viktig for å beskytte huden din, og er den mest effektive måten for å forebygge aldring og hudkreft. Solkremen brukes også til å forsegle huden og fungerer som en primer før eventuell make-up påføres. Solkremene vi tilbyr er lette og absorberer godt. Brukes hver morgen med påfyll etter behov. 

Syns du dette hørtes omfattende ut? Fortvil ikke. Vi i KaRe ønsker at dette skal bli en del av den daglige rutinen din og tilbyr også produkter som har flere steg i ett. Det tar faktisk kortere tid enn du tror. Spør oss gjerne dersom du ønsker råd. 

 

Tilbake til bloggen