Hvorfor bør du prøve riskliprodukter fra House Of Dohwa?

Hvorfor bør du prøve riskliprodukter fra House Of Dohwa?

Riskli i hudpleie blir omtalt som den mest kraftfulle ingrediensen i hudpleie. Det er ikke uten grunn


Riskli som aldersforebygging

Riskli har vært brukt som koreansk hudpleieprodukt siden antikkens tid på grunn av de mange fordelene denne råvaren gir. Mange kaller riskli hemmeligheten bak koreanerene sin plettfrie hud. 
Riskli inneholder mye mer næring enn vanlig riskorn. I tillegg til å inneholde næringsstoffer som blant annet fiber, magnesium og vitamin B6, inneholder riskli ferulinsyre og gamma oryzanol. Ferulinsyre er kjent for å være et naturlig foryngende middel som gir huden en oppstrammende effekt, og har anti pigmenteringseffekt. Gamma oryzanol er naturlig et sterkere antioksidant enn vitamin E, også funnet i Retinol. Riskli har også høyt innhold av Q10 og ceramider, noe som gjør riskli som et prima naturlig produkt mot aldring. 


Riskli mot akne

Riskli har også god effekt mot akne da den lindrer inflammasjon, beroliger huden, reduserer talgproduksjon og lukker porene. I tillegg gjør den huden myk og glatt, og kan forhindre nye akneutbrudd. 


Riskli for en jevnere hudtone

Riskli inneholder en unik type av vitamin E, gamma-oryzanol som hjelper med å beskytte huden mot miljø og UV-stråling. Dette vil redusere risikoen for pigmentflekker og mørke områder i huden.


Riskli for både tørr og fet hud 

Ettersom riskli inneholder mye vitamin B, D og ulike antioksidantforbindelser, er riskli en av naturens mest kraftfulle fuktighetsgivende ingrediens. Fuktigheten trenger dypt inn i huden og gir dermed fuktighet til selv de tørreste områdene. Risen inneholder en høy prosent oljesyre som også finnes i huden naturlig. Dette fører til en maksimal absorbering og beskyttelse mot oksidativ skade. Grunnet den unike sammensetningen av fettsyrene blir hudens fuktighetsnivå gjenopprettet. Dette er like viktig for oljete og tørr hud. Riskli er ikke komedogen, noe som gjør at den ikke tetter porer, og er derfor god for de som har oljete hud. 


House Of Dohwa

House of Dohwa er et vegansk merke, inspirert av tradisjonell Koreansk skjønnhetskultur. Råvarene er lokale, og høstet i tråd med den tradisjonelle koreanske levemåten. House of Dohwa’s hovedingrediens er ris; en viktig kilde til næring for huden. Risen som brukes i produktene er av topp kvalitet, høstet fra Icheon provinsen, som er kjent som risens hjem. Risen er dyrket i optimalt klima med varm sol, rent vann og næringsrik jord. Icheon risen er derfor omtalt som den beste risen i landet!


House Of Dohwa Riskli Pulverrens


En naturlig skrubb uten mikroplast -laget av lokalt dyrket koreansk ris. Rensen eksfolierer og fjerner døde hudceller og inneholder et enzym som kommer fra ananas kalt bromelain. Dette enzymet bidrar til å enkelt og effektivt fjerne døde hudceller. Den etterlater huden din myk, ren og med en klar og glødende hudtone.
Tilfører fuktighet til huden din som varer
Rensen inneholder riskliekstrakt som er perfekt for å berolige huden. Den inneholder også hyaluronsyre, som er svært fuktighetsgivende, og forhindrer at huden tørker ut og blir irritert, selv etter en dyprens av huden.

Pulveret forvandles til en myk, skummende rens i kontakt med vann.

Anbefales for deg med følgende hudproblemer. Livløs hud, ru hud som flasser og som trenger eksfoliering, hud som er skadet og påvirket av sminke og andre syntetiske produkter

 
House Of Dohwa Riskli Toner


Toneren er basert på riskli ekstrakt og andre naturlige ingredienser, fremstilt på tradisjonell koreansk vis uten skadelige ingredienser som kan irritere huden. Ingrediensene er EWG sertifisert for å skape et mildt produkt som trygt kan brukes. Toneren kommer i en stor 500 ml flaske slik at du skal kunne gi hele kroppen din pleie og få ren og myk hud. Bruk den gjerne også i håret, som face mist eller som sheet mask.
Toneren vil gi huden fuktighet og glød, og jevner ut hudteksturen på en mild og skånsom måte Den er vannbasert og gir fuktighet uten å være klissete
Anbefales for deg med følgende hudproblemer-Sensitiv hud som lett blir irritert.


House Of Dohwa Riskli Fuktighetskrem

Fuktighetskremen er rik på næringsstoffer og dypt fuktighetsgivende. Den gir deg glødende, frisk hud. Den gir mye fuktighet uten å være fet og klissete. Trekker fort inn i huden.

Anbefales for deg med følgende hudproblemer:

Kombinert hud med ubalansert oljeproduksjon/fuktighetsnivå, ru hud, og/eller hud som har behov for næring.

 

House Of Dohwa Ferskenblomst nattmaske

Nattmasken består av blant annet 9 ulike typer Koreansk riskliekstrakt, ferskenblomsekstrakt og cermaider. C-vitamin som finnes i ferskenblomstekstrakt, vil hjelpe huden din til å se yngre og mer ‘levende’ ut. Ceramider vil styrke hudens beskyttelseslag og hjelpe huden med å opprettholde fuktighetsnivået over lang tid.

Anbefales for deg med følgende hudproblemer. Kombinert hud med ubalansert oljeproduksjon/fuktighetsnivå, ru hud, og/eller hud som har behov for næring.

 

House Of Dohwa Wash Off Masker

3 ulike wash off masker i brukervennlige klemmeposer. Maskene egner seg til ulike hudutfordringer. Dersom du ønsker at masken skal gi deg en frisk og nedkjølende følelse, legger du den 5 minutter i kjøleskapet før bruk.

 

Riskli wash off maske

 Masken gir en klar og ren hud. Den rengjør godt og riskornene gir en mild eksfoliering. Masken jevner ut hudtonen og huden føles ren og klar, den blir også tilført fuktighet. Denne fluffy masken passer for alle hudtyper som har behov for en mild eksfoliering.

Gresskar Wash off maske

Masken for deg som vil ha livlig og strålende hud. Denne masken gir en nedkjølende følelse og fyller huden med næring. Gresskarekstrakt inneholder betakaroten som vil bidra til å fjerne svovelholdigoksygen, som fører til at huden eldes. Tradisjonelt er gresskar brukt for sine aldersforebyggende egenskaper, og for å behandle hovne områder i ansiktet.

Mungbønne Wash off maske

Masken som gir en ren og myk hud. Koreansk mungbønne ekstrakt fjerner overflødig olje og urenheter i huden, og etterlater den ren og klar. Den kremede masken renser godt i porene og er god for å minske porer og hudormer. Den er også god for å redusere akner.

House Of Dohwa Riskli Sheet mask

Dette er en næringsrik ansiktsmaske som beroliger huden din, gir fuktighet og en magisk glød. Masken inneholder Mugwort og Houttyunia Cordata ekstrakt og vil umiddelbart berolige irritert hud. Masken jevner ut hudtonen og forebygger rynker og fine linjer. Den inneholder niacinamid (B vitamin) og adenosin som revitaliserer huden umiddelbart og gir glød for et ungdommelig utseende. Masken er nedbrytbar, og laget av 100% ubleket bomull som er skånsomt produsert slik at også de med sensitiv hud trygt kan bruke masken uten å irritere huden.

Masken gir huden din aktive ingredienser effektivt på kort tid, og hjelper huden til å holde på fuktigheten over tid.

 

Se alle produktene ved å klikke på bildet 

Tilbake til bloggen