Siste innlegg

Hudpleierutine
-Hva bør den inneholde?

En god hudpleierutine vil være med på å styrke huden din, tilføre den næring den trenger, og bidra til å oppnå resultatet du ønsker for huden din.
En god hudpleierutine vil føles godt både for hud og sjel.


Steg 1 Ansiktsrens

En forutsetning for å få fin hud er at den er ren. Ansiktsrens legger grunnlaget for at påfølgende produkter skal få maksimal effekt, ved å fjerne gammel smuss og rester etter produkter og sminke. Å rengjøre huden er viktig både morgen og kveld.



Steg 2 Ansiktstoner

Ansiktsrensen åpner porene for å kunne rengjøre ordentlig. Toneren vil lukke porene igjen for å forhindre at ny smuss og urenheter trenger inn i huden. PH-verdien vil også stabiliseres når du bruker en toner. I tillegg er oppgaven til toneren å gjøre huden helt klar for å nyttiggjøre seg produktene som kommer etter.



Steg 3 Serum
Et godt serum er stjernen i hudpleierutinen din. Her bruker du ingredienser som gir huden de næringsstoffene den trenger. Ingrediensene er konsentrerte og jobber aktivt for huden din. Hvilke ingredienser huden trenger er individuelt, og det er derfor viktig at du velger serum som er tilpasset akkurat dine behov. Bruk av serum er en målrettet behandling for huden din. Målet kan være en jevnere hud, redusere fine linjer, minske rødheter, bli kvitt uren hud eller bare gi huden en næringsrik boost for en magisk glød.
Påfør serum på ren hud, morgen og kveld.

Steg 4 Fuktighet
Fukt, helt nødvendig for en frisk og sunn hud. Dette gjelder uansett om huden er fet eller du ikke føler behov for fuktighetskrem. Dersom en ikke bruker fuktighetskrem vil huden din fremskynde aldringsprosessen, eller reagere med å tørke ut, eller produsere mer olje.
Påfør både morgen og kveld.



Eksfolierende behandling
Bli kvitt døde hudceller og la friske komme til. Døde hudceller kan legge seg i porene og forårsake urenheter.
Eksfoliering av huden gir en jevnere, sunnere, friskere og mer glødende hud. Når en eksfolierer huden vil også andre produkter lettere trekke inn og gi enda bedre virkning.
Hvor ofte en bruker eksfolierende produkter, avhenger av hvilken produkt du bruker og hvilken hudtype du har. Noen vil bruke eksfoliering en gang for dagen 2-3 ganger i uken, mens andre vil bruke det daglig uken gjennom. 



Steg 5 Solkrem
Beste metoden for å unngå rynker, pigmenteringsflekker og hudkreft. Beskytt huden din med solkrem. Nei, solkrem trenger ikke være en fet krem som legger seg utenpå huden og gjør at sminken sitter dårlig. Få inn solkremen i hudpleierutinen din og bruk den hver morgen.

Se etter hudpleieprodukter til din hudpleierutine 

Prikken over i’en i hudpleierutinen
Ansiktsmaske

Et must for de som elsker hudpleie og selvpleie.
Ansiktsmaskene er dynket i serum med rikt innhold av næringsfulle ingredienser. Det finnes mange ulike ansiktsmasker til ulik hensikt. Du finner blant annet masker som er fuktighetsgivende, beroligende, for oppstramming og glød. De fleste ansiktsmaskene skal virke i rundt 30minutter. Perfekt for litt luksus i hverdagen mens du slapper av med en god tv serie, en kopp te eller gjør husarbeid. I tillegg finnes det også masker som en kan ha på hele natten.



Øyemaske
Hverdagen betyr litt for lite søvn og hektiske dager for mange. Stress og mangel på søvn kommer fort til syne under øynene. En øyemaske gir deg en quick fix mot hovne øyepartier og mørke områder. Øyemasken kan også jobbe langsiktig for å redusere fine linjer og rynker rundt øynene

 Se våre herlige masker