Høst=dårlig hud?

Høst=dårlig hud?

Høsten = dårlig hud?

- Her er noen tips 

Høsten er her og dette kan påvirke huden din. Flere av oss oppdager at huden nå endrer seg. Dette kan medføre mer uren hud, tørr hud, økt pigmentering eller litt mer gusten hud.

Rengjør huden og eksfolier. Det som er ekstra viktig er at du rengjør huden godt, samt eksfolierer den. Bruk ingredienser som er med å øke kollagenproduksjon og revitaliserer huden. Natten er viktig for å regenerere huden, så sørg for å tilføre ekstra pleie og fuktighet også om natten.

Hydrer huden. Dette er svært viktig nå. Huden din trenger nok fukt. Får den ikke det kan du oppleve at huden føles stram, får tørre partier, mer uren hud og noen kan også flasse en del. Vi har satt sammen en pakke for deg som ønsker å gi huden din en fuktighetsboost!
Husk også å påføre mye fukt på hals og bryst. Her er huden er tynn og dette området trenger også mye pleie.

Styrk hudbarrieren. Dette er hudens ytterste lag som også skal beskytte mot ytre forurensninger og låse inne fuktigheten. Svak hudbarriere kan føre til tørr hud. Om høsten opplever mange at økt tørr luft inne, øker urenheter og kviser i huden. Tap av fuktighet kan også føre til økt talgproduksjon, som er årsaken til større synlige porer og kviser. Tørr hud fører også til svekket hudbarriere. Styrk hudbarrieren ved å bruke en mild ansiktsrens. Tilfør så næringsstoffer, antioksidanter og en rik fuktighetskrem.

 

Pigmenteringflekker. Etter sol oppstår det gjerne mer pigmenteringsflekker i solen. For å redusere disse er det viktig å eksfoliere huden, slik at en blir kvitt døde, pigmenterte hudceller og nye kommer frem. Det er også viktig med produkter som øker kollagenproduksjon.

 

Pleie til øyeområdet. Flere opplever at området rundt øynene har fått mer fine linjer etter solen, så ta deg tid til litt pleie også her. Vi anbefaler at du bruker øyepads som tilfører fuktighet og gode næringsstoffer. Øyepads kan du gjerne bruke daglig og det vil gi deg en herlig følelse av velvære.

 

Fyll på også fra innsiden. Den evige, drikk mye vann. Men dette er viktig for å holde huden hydrert også fra innsiden. Fyll også på med mange antioksidanter og sunne oljer.

Tilbake til bloggen