Gode hudpleierutiner- For å oppnå en sunn, frisk og strålende hud

Gode hudpleierutiner- For å oppnå en sunn, frisk og strålende hud

Sommerferien er over og høsten er på vei for fult. Mange faller ut av gode rutiner om sommeren, og det er tungt å komme tilbake til gode rutiner. 

En god hudpleierutine vil være med på å styrke huden din og tilføre næring den trenger for å oppnå det resultatet du ønsker for huden din.
Når en har innarbeidet en god hudpleierutine, vil det gå lett uten at det oppleves som stressende. 

Steg 1 Ansiktsrens
En forutsetning for en ren og fin hud er å rense huden. Det er også viktig for at påfølgende produkter skal kunne ha maksimal effekt. En må fjerne gammel smuss, avfallsstoffer, og rester etter produkter og sminke. Å rengjøre huden gjør en både morgen og kveld. Om kvelden kan en gjerne dobbeltrense ved å først rense med en oljerens som fjerner sminke, solkrem og subum. Deretter bruker du en vannbasert rens som renser i dybden, og fjerner resten av avfallsstoffene

Steg 2 Ansiktstoner
Ansiktsrensen åpner porene for å rengjøre skikkelig. Toneren vil lukke porene igjen. Dette hindrer ny smuss og urenheter i å trenge inn i huden. PH-verdien vil også stabiliseres når du bruker en toner. I tillegg er oppgaven til toneren å gjøre huden helt klar for å nyttiggjøre seg produktene som kommer etter. 
Steg 3 Serum
Et godt serum, er stjernen i hudpleierutinen din. Her bruker du ingredienser som gir huden din de næringsstoffene den trenger. Ingrediensene er konsentrerte og jobber aktivt for huden din.
 
Med våre 14 unike ampuller, setter du selv sammen det "serumet" din hud trenger! Her velger du 1-4 ulike ampuller etter dine behov. Hvilke ingredienser huden trenger er individuelt, her kan du sette sammen en målrettet behandling for huden din. Målet kan være en jevnere hud, redusere fine linjer, minske rødheter, bli kvitt uren hud eller bare gi huden et næringsrikt boost for en magisk glød.
Påfør på ren hud, morgen og kveld.
Steg 4 Fuktighet
Fuktighet, helt nødvendig for en frisk og sunn hud. Dette gjelder uansett om huden er fet eller du ikke føler behov for en fuktighetskrem. Dersom en ikke bruker fuktighetskrem vil huden din fremskynde aldringsprosessen eller reagere med å enten tørke ut eller produsere mer olje.
Påfør både morgen og kveld.
 
Husk også en egen øyekrem til øyeområdet
Steg 5 Solkrem
Beste metoden for å unngå rynker, pigmenteringsflekker og hudkreft. Beskytt huden din med en solkrem. Nei, solkrem trenger ikke være en fet krem som legger seg utenpå huden og gjør at sminken sitter dårlig. Denne solkremen er det motsatte. Den trekker fort inn, gjør at sminken sitter enda bedre og gir en fantastisk glød. Få inn solkremen i hudpleierutinen din og bruk den hver morgen.
Eksfolierende behandling
Bli kvitt døde hudceller og la friske komme til. Hudceller kan legge seg i porene og forårsake urenheter.
Eksfoliere huden gjør en for å oppnå en jevnere, sunnere, friskere og mer glødende hud. Når en eksfolierer huden vil også andre produkter lettere trekke inn og gi en enda bedre virkning.
Hvor ofte en bruker eksfolierende produkter avhenger av hvilken eksfoliering du bruker og hvilken hudtype du har. Noen vil bruke dette produktet 2-3 ganger i uken og noen vil også bruke det en gang daglig.
Prikken over i’en i hudpleierutinen
Ansiktsmaske

Et must for de som elsker hudpleie og selvpleie.
Ansiktsmaskene er dynket i serum som inneholder mye nærsfulle ingredienser. Det finnes mange ulike ansiktsmasker for ulik hensikt. Du finner blant annet masker som er fuktighetsgivende, beroligende, for oppstramming og glød. De fleste ansiktsmaskene skal virke i rundt 30minutter. Perfekt for litt luksus i hverdagen mens du slapper av med en god tv serie, en kopp te eller gjør husarbeid. I tillegg finnes det også masker som en kan ha på hele natten.
Øyemaske
hverdagen betyr også for mange litt for lite søvn og hektiske dager. Stress og mangel på søvn vises ofte fort under øynene. En øyemaske gir deg en quick fix mot hovne øyepartier og mørke områder. Øyemasken kan og jobbe langsiktig for å redusere fine linjer og rynker rundt øynene
Tilbake til bloggen