Den hemmelige naturlige ingrediensen i koreansk hudpleie!

Den hemmelige naturlige ingrediensen i koreansk hudpleie!

Ris er for de fleste kjent som et anvendelig og rimelig matprodukt, men da uten det mest næringsrike på risen nemlig riskli. Riskli er skallet rundt riskornet og blir av mange brukt som kosttilskudd grunnet det naturlige innholdet av viktige næringsstoffer. Riskli har vært brukt som koreansk hudpleieprodukt siden antikkens tid på grunn av de mange fordelene denne råvaren gir. Mange kaller riskli hemmeligheten bak den koreanere sin plettfrie hud. 

I tillegg til å inneholde næringsstoffer som blant annet fiber, magnesium og vitamin B6, inneholder riskli ferulinsyre og gamma oryzanol. Ferulinsyre er kjent for å være et naturlig foryngende middel som gir huden en oppstrammende effekt, og har anti pigmenteringseffekt. Gamma oryzanol er natrulig et sterkere antoksidant enn vitamin E, også funnet i Retinol. Riskli har også høyt innhold av Q10 og sermaider, noe som gjør riskli som et prima naturlig produkt mot aldring. 

Riskli har også god effekt mot akne da den lindrer innflammasjon, roer huden, reduserer talgproduksjon og lukker porene. I tillegg gjør den huden myk og glatt, og kan forhindre nye akneutbrudd. 

Produkter som inneholder riskli passer særlig godt til moden og sensitiv hud. 

Vi er stolt av at vi er eksklusiv leverandør av det Sør-Koreanske hudpleiemerket House Of Dohwa. Dette er et moderne merke som bruker tradisjonelle koreanske ingredienser. Merket er vegansk og øko-vennlig produsert 

Serien fra House Of Dohwa består av en pudder-rens, toner, en riskli wash of mask, riskli sheet mask, Riskli fuktighetskrem og Peach nattmaske 

Se mer her 

 

 

Tilbake til bloggen