Lag din egen hudpleierutine

Lag din hudpleierutine med The Potions

Dersom du er ny på dette med hudpleie, lurer du kanskje på hva du skal bruke de ulike produktene til. Det er også mange Potions (ampuller) å velge mellom, og det kan være vanskelig å vite hvilken du skal velge. Her kommer derfor en kjapp innføring i hvordan du kan lage din egen hudpleierutine med The Potions.

1. Rens. Start med en passelig mengde Cica Cleanser. Fordel i hendene, bland med litt vann og gni godt inn i ansiktet. Skyll godt av med varmt vann.

2. Peeling Pads. Start med den rue siden på padsen og før over ansiktet. Gå over med den myke siden.

3. Toner. Tøm en passelig mengde toner på en bomullspad og tørk over ansiktet. Du kan også ta en passelig mengde i rett i hendene og påføre ansiktet. 

4. Potions. Velg Potions etter behov. Mix de sammen eller påfør en og en. Vi anbefaler å mixe 3, max 4 Potions samtidig. De ulike Potionsene kan grovt deles inn i 3 kategorier. 

Beroligende pleie: Centella Asiatica, Calamine, Tea Tree oil, Mugwort og Azulene. 

Fuktighetsgivende pleie: Jojoba oil, Hyaluronic Acid, Vitamin B12 og Camellia Seed Oil.

Glød og elastitet: Galactomyces, Peptide, Q10 og Probiotics. 

5. Fuktighetskrem/gel. Påfør fuktighetskrem eller gel til slutt, eller bland sammen med dine favoritt Potions.

Vi kan love at dette er enklere og kjappere enn det kan se ut til. Det er fullt mulig å forenkle rutinen ved å bruke rens, velge mellom Toner og Peeling pad, og avslutte med grem/gel. For best mulig resultat anbefaler vi imidlertid å inkludere en eller flere Potions i rutinen din. Lykke til!