Vår hudpleie

Vår og på tide å endre hudpleierutinen?

Etter 10 dager i Sør-Korea med strålende sol, er vi klar for vår. Heldigvis ser det ut som at våren nærmer seg også i Norge. 

Med våren på vei kan det hende at også hudpleierutinen din trenger en oppgradering. Etter en lang vinter har mange behov for en oppfriskning av huden. Det nærmer seg mer sol og kanskje mindre sminke. Vi gir deg noen tips for en frisk, naturlig og strålende hud. 

Rens

Fortsett med å rense huden. Kanskje du bruker mindre make-up og ikke tenker på å rense huden om kvelden. Selv om en ikke bruker like mye make-up, er det like viktig å opprettholde gode renserutiner. En hud fri for forurensninger og urenheter vil gi en friskere og mer glødende hud. 

Eksfoliering 

Bli kvitt døde hudceller og la friske slippe til. En vinterblek hud skal gjerne byttes ut med en solbrun en. Eksfoliering er da et must for en jevn og fin brunfarge og for å vekke liv i huden. En eksfoliering bør være mild slik at du ungår å svekke hudbarrieren og skape irritasjoner. Mild eksfoliering kan gjennomføres hver dag og vil hjelpe deg til å bli kvitt urenheter, og gi en fin glød til huden din

Fuktighet

Huden trenger fuktighet også om våren og sommeren. Solen kan føre til tap av fuktighet i huden, så her er det viktig med påfyll. Fuktighetskrem som gir mye fuktighet er viktig, men noen vil kanskje oppleve at fuktighetskremen blir for fet på huden på denne årstiden. Du kan da ha behov for en lettere fuktighetskrem som en geltype fuktighet. 

Serum

Kanskje du nå kan bytte ut noen av de oljebaserte fuktighetsgivende ampullene mot noen som fortsatt gir fuktighet, men er lettere. Her kan Probiotics, Peptide og B12 være gode alternativer.

Ansiktsmaske

Prioriter gjerne ansiktsmasker flere ganger i uken. Du kan velge ansiktsmaske utfra behov. Er det mer fuktighet, næring og glød du ønsker, eller trenger du å jobbe med utfordrende områder? 

Øyemaske

Med en øyemaske kan du bli kvitt mørke ringer under øynene og lysne området rundt øynene. På denne måten vil du få et mer våkent og friskt utseende, og concealeren kan få seg en pause. Et tips kan være å putte øyemaskene i kjøleskapet for en ekstra nedkjølende og dempende effekt.

Bruk også en egen øyekrem for fuktighet rundt øynene. Huden er svært tynn her, og fuktighetskremen bør derfor være tilpasset denne huden. 

Leppeolje. 

Bytt ut leppestiften med en lett leppeolje som gir mye fuktighet, og en naturlig, glansfull og sunn look.

Solkrem

Beskytt huden din mot skadelige UV-stråler. Uansett vær er det beste tipset for å beskytte huden din solfaktor. Bruk denne hver morgen både for å beskytte mot solskader, pigmenteringsflekker og aldring. Husk å fyll på ut over dagen. Solkrem trenger ikke være synonymt med uren hud og en klissete følelse. Med vår nyeste solkrem vil du få deg en positiv opplevelse, da denne er superlett og gir mye glød til huden din. 

Tilbake til bloggen