Skal du på påskeferie? Her finner du hudpleie som får plass i sekken!

Skal du på påskeferie? Her finner du hudpleie som får plass i sekken!

Skal du tilbringe påsken hjemme, på fjellet, i byen eller kanskje i utlandet? Uansett hvor du skal være er det lurt å ta vare på huden din. Vi vil komme med noen gode tips til gode hudpleierutiner som tar vare på huden din, uten å ta opp stor plass i bagasjen.

Husk solkrem! Solkrem er det viktigste du gjør for å beskytte huden din mot hudkreft, og forebygge aldringstegn som rynker og pigmentflekker. Sunn Essence fra Nacific hydrerer huden samtidig som det gir beskyttelse mot skadelig UV stråler. Solkremen har en lett tekstur, og trekker raskt inn i huden uten å gi whitecast. Den er drøy i bruk og tuben passer lett i vesken, sekken eller til og med lommen i skijakken.

 

Tips til produkter som tar liten plass i bagasjen.

For deg med akne:

The Potions Cica rens og fuktighetskrem gir skånsom og effektiv pleie til sensitiv hud. Cica er en superingrediens som beroliger irritert hud, reduserer inflammasjoner og hydrerer huden. Produktene hjelper huden å opprettholde en sunn PH verdi og redusere akne uten å tørke ut huden din!

The Potions Aknekontroll er en sammensetning av tre serum som gir en ren, klar og jevn hudtone. Serumene består av rene effektive ingredienser som reduserer og forebygger akner, rødheter og irritasjon. Om du vil gi deg selv litt ekstra pleie i påsken legg til Mungbønne Wash Off masken fra House Of Dohwa som rengjør og minimerer porer, balanserer oljeproduksjonen og beroliger rød og irritert hud.

 

 

For deg med tørr hud:

Bruk naturlig hydrerende ingredienser for å holde huden myk og hydrert. Hudpleieseriene fra The Potions og House Of Dohwa er basert på Cica og Riskli som gir huden masse fukt og næring og etterlater huden smidig og glødende.

Bland The Potions Cream mixer sammen med aktive ingredienser som Probiotics, Vitamin B12, Hyaluronsyre og Camellia Seed Oil for en fuktighetsboost, jevnere hudtone og uslåelig glød! Unn deg gjerne en Riskli Wash Off Maske fra House of Dohwa som inneholder knuste riskorn for en mild peeling effekt. Denne masken vil få huden til å føles silkemyk.

 

 

For deg med oljete hudtype:

Gjør det enkelt i påsken og pakk med deg reisesettet fra House Of Dohwa, som inneholder riskli pudderrens, wash off maske, toner, dag og nattkrem. Produktene fra House Of Dohwa er basert på riskli som hjelper å redusere talgproduksjon, samtidig som den hydrerer og balanserer oljeproduksjonen i huden. PS: visste du at ris sies å være hemmeligheten bak koreanernes plettfrie hud?

 

For deg som ønsker en magisk påskeglød:

Rens huden med House Of Dohwas pudderrens som gir en mild og skånsom peeling og er proppfull av næring. Tilfør riskli toner for en fuktighetsboost, og en jevnere hudtone.

Bland serumpakken for uslåelig glød, sammen med The Potions Cica cream mixer og se resultatet umiddelbart! Serumpakken inneholder Peptide, Vitamin B12 og Camellia Seed Oil som gir et hydrert duggfriskt resultat, samtidig som det gir næring og styrker huden.

 

I påsken er det viktig å kose seg litt ekstra, og hva er da bedre enn å unne huden litt ekstra pleie med en ansiktsmaske? Se utvalget under, eller finn din egen favoritt her.

 

 

Vi i KareBeauty ønsker deg en nydelig påske! 

 

Tilbake til bloggen