Hva er Mugwort?

Hva er Mugwort?

Super ingrediensen Mugwort 

Mugwort er en super ingrediens som er veldig populær innen Koreansk hudpleie. Den tilhører urte familien og er en flerårig urt. Mugwort har en lang historie bak seg og en rekke fordeler innen medisin i Østen. På Norsk heter planten burot og ligner litt på ugress. I Asia har saft fra planten blitt brukt mot feber og blødninger. I Tyskland ble den lagt i skoene mot slitne føtter. Bladene ble også kokt opp å brukt til magesmerter, menstruasjons smerter og en rekke andre kvinnesykdommer. Dette bekrefter at effekten av urten ikke skal undervurderes, derfor har vi virkelig fått øynene opp for denne super ingrediensen. 

Mugwort styrker hudens barriere igjennom økt kollagen produksjon i Dermis og har mange likheter med vitamin C. Vitamin C og burot vil begge jevne ut hudtonen, gir glød og masse fuktighet. Ved økt kollagen produksjon vil huden fremstå jevnere og mer spenstig. For uren hud vil den beroligende effekten sammen med anti bakterielle egenskaper redusere akne. På den måte passer Mugwort ypperlig til eksem og psoriasis hud samt Rosacea siden alle disse hud tilstandene trenger beroligende ingredienser. Har du Rosacea eller akne er det den anti bakterielle effekten hos Mugwort som demper betennelse og reduserer innflamasjon. 

Hvordan skal du bruke Mugwort serumet. Det er enkelt, drypp 3 dråper i handa og masser lett inn i huden, eller drypp serumet direkte på ansiktet. Bruk serumet etter huden er renset og du har påført toner, deretter avslutt med fuktighetskrem og solkrem (morgen). Du kan også blande sammen ulike ampuller (max4ulike) i fuktighetskremen, The Potions Gel cream mixer eller The Potions Cica cream mixer. Dersom du påfører alene før fuktighetskremen påfører du ulike ampuller fra vannbasert til oljebasert (tynneste-tykkeste tekstur)

Mugwort essens er rik på vitaminer og antioksidanter. En av antioksidantene den inneholder mest av er E vitamin. Vitamin E holder på fuktigheten i huden og virker beskyttende på celler å lipider i huden. Mugwort passer perfekt for deg med akne utsatt og sensitiv hud. PH verdien til Mugwort er litt lav "sur" slik at den hjelper huden med å opprettholde en god PH balanse og styrker hudens barriere. 

Mugwort essens gir deg:

  • Sunn, glødende hud
  • Reduserer inflammasjon og beroliger
  • Helbredende og anti bakterielle egenskaper
  • Beskytter cellene i Epidermis 
  • Holder på fuktigheten

 

 

 

Av Hudpleier Jeanett for Team KaRebeauty 

 

 

Tilbake til bloggen