nupper i huden

Hvordan bli kvitt nuppene etter sommeren?

Sommer= nupper i huden?

Endelig sommer. Solen gir oss mye energi og gyllen hud, men solen kan også gjøre huden dehydrert og nuppete.

Hva er nuppene? 

Milie er harde nupper. Ses som små kuler i huden med innkapslet talg og cellerester. Disse nuppene blir ikke til akne.

Akne er kviser. Tette porer som blir til en liten betennelse inne i porer og hårsekker.

Sorte prikker er åpne kommedoner. Talg som har oksidert med luften og blir sort.

Hvordan bli kvitt nuppene?

Svette, feil solkrem, dårlige renserutiner mm. kan være med på å tette porene. Når porene blir tette av døde hudceller og talg blir den lett nuppete og uren. I slike tilfeller bør du skånsomt fjerne døde hudceller som stenger for porene og skaper nupper. Her kommer tips til hvordan du kan eksfoliere huden din på en skånsom måte. 

Ikke overeksponer huden med syrer i forsøk på og "redde" huden din. Start gradvis. Vær forsiktig med for sterke produkter. Velg milde og naturlige produkter som eksfolierer på en trygg måte. Hos KaReBeauty finner du mange milde men effektive produkter. Dersom du bruker for sterke syrer, vil dette sannsnligvis føre til at huden reagerer og blir irritert. Du kan også ødelegge hudbarrieren og oppleve flassing. 

AHA & BHA er en kombinasjon av naturlige fruktsyrer som er så skånsomme at de ikke skal irritere huden, men fjerne døde hudceller og avfallsstoffer fra huden. Den øker fornyelsen av hudens sirkulasjon og reduserer fine linjer og rynker. Godt egnet for deg med nupper eller akne.

Vi anbefaler at du starter med denne to kvelder i uken, for så å gradvis øke opp. Du kan fint kombinere denne med retinol, men ikke på samme kveld. 

(AHA&BHA og Retinol skal ikke brukes av gravide)

 aha og bha

House of Dohwa - Riskli wash off ansiktsmaske. Dette er en behandlende ansiktsmaske laget av riskli. Masken er fuktighetsgivende og etterlater huden jevn og glødende. Den inneholder også knuste riskorn som gir en mild peelende effekt. Denne kan brukes daglig. 

Prøv gjerne også Mungbønne wash off masken, den er effektiv for å redusere talg.

 

The Potions Cica Smooth Peeling Pad. Disse prisvinnende og deilige peeling padsene er dynket i fuktighetsgivende og eksfolierende veske. Våre pads inneholder blant annet Mugwort og PHA, og har antiinflammatoriske og antimikrobielle egenskaper. Disse vil få huden din til å se sunn, frisk og glødende ut. En super quick fix i hverdagen.

Disse padsene kan du også bruke daglig

 

peeling pads

Gi huden det lille ekstra nå

Huden vår består i hovedsak av to typer proteiner, kollagen og elastin. Disse gjør huden sterk og elastisk. Mellom hudcellene er det hyaluronsyre og fettsyrer som binder fuktigheten i huden. Hyaluronsyre kan holde på opptil 10 ganger sin egen vekt i vann. Tilfør fukt med hyaluronsyre ampull eller peptide. Du kan velge å påføre disse alene, eller å blande de i  fuktighetskremen.

Peptider inneholder aminosyrer og proteiner, som gir deg langvarig hydrert og revitalisert hud. Peptide er også med på å redusere aldringstegn. 

Hyaluronsyre gir huden din en fuktighetsboost! Denne ampullen kan du bruke daglig for å slukke dehydrert hud. Hyaluronsyre tiltrekker seg fuktighet mens den beskytter huden din mot miljøstressfaktorer. 

Har du en mer rødmosen eller sensitiv hud som trenger å roe seg? Da velger du Calmine ampullen sammen med Camelia Seed Oil serum. Velg også beroligende og fuktighetsgivende ansiktsmasker.

Calamine ampullen inneholder sinkoksid og rødt jernoksid, og er svært effektiv for å berolige huden, samt beskytte den fra ulike miljøbelastninger. 

Camellia seed oil serum består av 100 % Camellia frø olje, og som gir huden din viktige næringstoffer og vitaminer. Serumet er forfriskende og fuktighetsgivende.

House Of Dohwa Riskli Sheet Mask. Næringsrik ansiktsmaske som er laget av 100% bomull, og vil derfor gjøre huden myk og deilig. Masken inneholder også beroligende, antibakterielle og aldersforebyggende ingredienser.

Tenk over hva huden din trenger nå. Prøv og finn en balanse mellom rens, toner, fukt, og peeling. Oppretthold hudens PH balanse og flora med toner og rens. Spør oss eller bruk sidens veileder for og finne de rette produktene til din hud.

Tilbake til bloggen