Hva er fenomenet K-Beauty?

Hva er fenomenet K-Beauty?

Vi er glade for at du ønsker å utforske hva koreansk hudpleie er. Det er ingen tvil om at K-beauty gir gode resultater. Vi vil gi deg mer informasjon om hva som gjør koreansk hudpleie så anerkjent. 

Koreansk hudpleie er svært viktig i Koreansk tradisjon og kultur, og de har brukt naturlige produkter på huden sin siden antikken. Koreanere mener at sunn, vakker og ungdommelig hud er definisjonen på skjønnhet. Målet er å oppnå en jevn, frisk og glødende hud, uten å måtte bruke make-up. Hudpleieprodukter er derfor svært viktig, og en av Koreas største industrier. Mens vestlig hudpleie ofte fokuserer på å reparere skadet hud, fokuserer Koreansk hudpleie på forebygging.

Koreanerne er opptatt av at produktene skal fungere, og at de skal ha et høyt innhold av tradisjonelle og naturlige ingredienser. Nettopp for å bruke produkter som faktisk er bra for huden din. Mange av produktene inneholder derfor medisinske urter som beviselig fungerer, og ingrediensene er mer konsentrert. 

Grunnet stor konkurranse mellom de ulike aktørene har K-Beauty produkter konkurransedyktige priser. Fabrikkostnadene er lave og det produseres svært mye. I tillegg bruker de lite penger på markedsføring og reklame. Produsentene må også være innovativ og nyskapende da Koreanske forbrukere er kresen. Det sies at K-Beauty ligger 10 år foran vestlige hudpleieprodukter. 

K-Beauty handler om behandling og forebygging over tid. Resultater over natten er ikke det beste, og er som regel resultater som ikke blir langvarige og i verste fall kan skade huden. En god hudpleierutine over tid vil gi synlige, gode resultater som varer. 

 

Les gjerne også om den koreanske hudpleierutinen her 

Tilbake til bloggen