Den første, av forhåpentligvis, mange Korea-turer

Den første, av forhåpentligvis, mange Korea-turer

Vi er vel hjemme etter en innholdsrik og spennende reise til Korea. Starten av turen brukte vi på å treffe produsentene til de merkene vi fører i dag. Veldig gøy å få treffe menneskene vi har mailet mye frem og tilbake med. Ikke minst var det spennende med et besøk på fabrikk, hvor vi fikk se hvordan hydrogelmasker lages.

 

De siste dagene tilbragte vi på Cosmo Beauty messen i Seoul, hvor hundrevis av kosmetikk og hudpleiefirmaer hadde sine produkter på utstilling. Litt overveldende med så mange gode produkter! Formålet med å delta på messen, for vår del, var å få et innblikk i de siste trendene og å finne nye spennende firmaer å samarbeide med. 


Et av produktene som er i vinden i Korea nå, og som kommer mer av, er peeling pads eller toner pads. Disse produktene stiger i popularitet fordi det er enkelt, og er med på å forkorte hudpleierutinen. Mange av padsene har en mild peelende effekt og sørger for å få renset vekk eventuelle sminkerester, samt klargjøre huden for fuktighet. Viktigheten av å tilføre huden næring og beskyttelse er det stort fokus på. Produsentene tilbyr dette gjennom ulike serum og ampuller. 

Vi hadde kofferten full av vareprøver, og er godt i gang med å teste ut ulike produkter. Håper på å finne gode og spennende produkt vi kan tilby i nettbutikken fremover. 

- Kari og Rebekka

Tilbake til bloggen