Oppnå glowy hud!

Oppnå glowy hud!

Det nærmer seg 17. mai! Finstasen skal på og forhåpentligvis titter også solen frem!  Da er det også utrolig deilig med en glowy hud som skinner om kapp med solen.

17. mai også kan være en veldig stressende dag og mye skal ordnes. Vi gir deg derfor noen raske og lettvinte steg for å oppnå gløden du vil ha!

Bruk gjerne kvelden før til å ta en ekstra eksfoliering av huden. På denne måten blir du kvitt døde hudceller og dette gir et bedre grunnlag for 17. mai glowen.
Vårt tips er å mikse de tre ulike wash off maskene for en effektiv og god pleie av huden.
Bruk gjerne risklimasken i hele ansiktet først og skyll av. Deretter bruker du mungbønnemasken i t-sonen og gjerne på områder du har akner eller oljete hud. Gresskarmasken som er proppfull med c vitamin påfører du på resten av ansiktet. 
 
Nå kan du gå i gang med vaskingen eller bakingen mens masken får gjøre jobben sin.
 
Etter å ha hatt denne blandingen på i ca 15-20 minutter, skyller du og, og påfører du en ekstra fuktighetsgivende maske. Her kan vi anbefale sheet mask favoritten fra House Of Dohwa. Denne vil gjøre huden din langvarig hydrert og du vil se at glowen allerede er på plass.
 
Avslutt kvelden med å påføre dine favoritt Potions og en nattmaske
17. mai er her! 
Våkne opp opp og rens av huden, påfør gjerne to lag med ansiktstoner før du påfører noen øyepads. Nyt en kaffekopp, lag klar 17. mai frokosten eller stryk bunadsskjorten. Øyepadsene hjelper deg med å fjerne synlige tegn på hvor stressende forberedelsene til denne dagen faktisk er. 

Påfør deretter Potions for ekstra glow, peptide og b12 er en helt uslåelig kombinasjon her!  Avslutt med et godt lag med fuktighetskrem og solfaktor☀️
 
Så er det bare å nyte dagen med en strålende hud🫶🏽
Prikken over i`en? 
Påfør Nacific Lipgloss og en leppeolje over! Føles bra og ser bra ut! Fargen vil overleve is spising og leppene vil være hydrert og glossy hele dagen
Tilbake til bloggen