Få den ultimate glowen med den Koreanske trend metoden "7layer toner"

Få den ultimate glowen med den Koreanske trend metoden "7layer toner"

Hva er 7 layer toner metoden?

Om du følger på med på hudpleietrender i Korea, har du garantert fått med deg "7 layer toner" metoden. Den startet opprinnelig som en 3 lags metode, men har med tiden utviklet seg til å innebære 7 lag. Kort fortalt innebærer metoden å tilføre huden 3-7 lag med toner rett etter å ha renset huden. 

 

Hvordan virker metoden?

Ideen bak denne metoden er å hjelpe huden din til å absorbere produktene, samtidig som du selv kan justere etter hva huden har behov for. 

1. Rens huden 

2. Tørk huden forsiktig, og påfør første lag med toner på halvtørr hud

3. Tøm toner i hendene og klapp forsiktig inn i huden. Ved å påføre toneren på denne måte, frigjøres hydrantene, mykgjør huden og fyller opp epidermis med vannmolekyler. 

4. Gjenta opp til 7 ganger

5. Påfør fuktighetskrem, gjerne sammen med hyaluronsyre for å lukke fuktigheten inn i huden. 

Fuktighetsbevarende midler, finnes i produkter som hyaluronsyre og kan absorbere og holde på enorme mengder vann i cellene i huden. Desto flere lag med fuktighet du tilfører huden, jo mer vil huden absorbere og etterlate den 

For hvert lag du påfører, tvinger du de fuktighetsbevarende ingrediensene i toneren til å jobbe hardere. Og som vi nå vet, fuktighet er virkelig nøkkelen til en "juicy" og glødende hud. 

Du trenger ikke bruke 7 ulike tonere. Dersom du ønsker å bruke ulike tonere, start med den som har tynnest konsistens. Bruker du en toner med retinol eller syrer, bør du påføre denne først, og bare en gang. Unngå å bruke tonere som inneholder alkohol. 

Hva gir metoden huden din?

Denne K-Beauty metoden gjenoppbygger en sterk og naturlig hudbarriere, som igjen bidrar til å redusere hudproblemer. Påføringsmåten, ved å klappe og presse toneren inn huden, stimulerer natrulig blodsirkulasjonen og bringer oksygen og næringsstoffer til huden. 

Metoden passer også godt til de med oljet hudtype og aknehud, og de som vil unngå å bruke kremer som tetter igjen porene. Dette da metoden gir rikelig med fuktighet, uten å måtte bruke fete fuktighetskremer. 

Selv om metoden heter 7 layer toner, betyr det ikke at du måpåføre 7 lag. Prøv deg litt frem til det som er rett for din hud.

 

 

 

Tilbake til bloggen