Koreanske trender i 2023

Koreanske trender i 2023

K-Beauty industrien vokser og vokser. I 2027 er eksporten av koreanske hudpleieprodukter estimert til å være hele 13,9 billioner dollar! 

Vi vil fortelle om noen trender som er gjeldene i tiden som kommer. 

Hydrert hud
Dette mener koreanerene er nøkkelen til en vakker hud. Når en holder huden hydrert vil huden være mykere, glattere og jevnere. En vil holde huden lenger ung, og huden vil ha en finere glød. Derfor er fuktighetsgivende pleie veldig viktig. 

Make-up med hudpleie ingredienser.
Nå skal sminken bestå av naturlige farger. Make-upen skal også inneholde hudpleieingredienser, slik at en i alle ledd har fokus på å holde huden sunn. Trenden vil være at en ønsker en klar og fin hudtone. 

Spabehandling hjemme
Pandemi og nedstengning har ført til at vi nå ser en endring i hudpleietrender. Nå har en begynt å bruke mer aktive ingredienser i hudpleieproduktene hjemme. I stedet for å ta ansiktsbehandlinger på salong, gjennomfører en mer hjemme. En ser blant annet en stor økning i bruk av ansiktsmasker. Ansiktsmasker er en effektiv og rimelig måte å gi huden en skikkelig boost på. 

Miljøbevissthet
I Korea begynner en også å bli mer miljøbevisst. Dette gjelder både for forpakning og produkter. En ser blant annet en stor økning i pudder-rens, som veier lite og ikke er tilsatt vann. Flere og flere firmaer er opptatt av at produktene skal miljø sertifiseres. House Of Dohwa har EWG sertifisert sine produkter, som betyr at produktene lages på en miljøvennlig måte. Ansiktsmasken er miljøvennlig og emballasjen er biologisk nedbrytbar.

Styrke hudbarrieren og produkter til sensitiv hud
Grunnet mer stress, og ytre miljøfaktorer er også produkter for sensitiv hud mer og mer vanlige. Målet er en hud som blir tatt godt vare på med produkter som ikke irriterer huden. Koreanere tror på at en ikke bør blande for mange ingredienser i et produkt og de tror på rene ingredienser. Dersom en har mer enn to aktive ingredienser i ett produkt vil dette kunne irritere huden. Koreanerene mener derfor at en ikke bør ha for mange steg i hudpleierutinen, da mange ulike ingredienser kan skape irritasjon og inflammasjon.  

Denne kombinasjonen er veldig godt egnet for å styrke hudbarrieren. Både The Potion og House Of Dohwa sin hudpleierutine er meget godt egnet for sensitiv hud 


Tilbake til bloggen